22 January

In memory of Theo

It is with great sadness that we mourn the unexpected passing of our former colleague prof. dr. Theo Dassen, ret.

22 January

Ter nagedachtenis van Theo

Met grote verslagenheid ontvingen we het bericht dat totaal onverwacht onze oud-collega Prof. Dr. Theo Dassen is overleden.

13 January
2020

Brittany DeGraves, bachelor Nursing Honours Student van de Universiteit van Alberta in Canada, heeft afgelopen zomer gewerkt voor de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg als Internationa

2019

Onlangs werd in het wetenschappelijke tijdschrift The Journal of Nutrion, Health & Aging een artikel gepubliceerd over de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg genaamd "The Living Lab

2019

De medewerkers van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg wensen u fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020.

2019

De afgelopen 20 jaar is de AWO-ZL flink gegroeid en daar zijn we trots op! We groeien nog steeds.

2019

Op vrijdag 29 november vond het jaarlijks symposium van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg plaats.

De middag werd op zeer pakkende wijze geopend door een voor de gelegenheid gevormde toneelgroep.

2019

Ruim 90% van personen met dementie in Nederland sterft aan het einde van het leven binnen een instelling voor langdurige zorg, zoals een verpleeghuis.

2019

“Kijken waar iedereen naar kijkt en toch zien wat anderen misschien niet zien.

2019

Het kwaliteitskader verpleeghuiszorg verplicht zorgaanbieders om regelmatig metingen uit te voeren om de kwaliteit van zorg op te volgen.