20 June
2018

Tussen Weten en Doen stimuleert verpleegkundigen om praktisch onderzoek te doen waar collega’s in de praktijk veel aan hebben.

Jan Hamers: 'De zorg veranderen kan erg uitdagend zijn.'

13 June
2018

Structurele financiering voor kennisontwikkeling ouderenzorg

08 June
2018

In de 29e editie van Mediator (het online relatiemagazine van ZonMw) is een artikel gepubliceerd over het wonen op een zorgboerderij

Het aantal zorgboerderijen is de afgelopen jaren fors gegroeid.

04 June
2018

De wensen en behoeften van cliënten en naasten voorop stellen, steeds opnieuw. Daarnaast zorgmedewerkers hier aan laten bijdragen vanuit hun eigen waarden.

31 May
2018

De zorgorganisatie betaalt je opleidingskosten. Je ontvangt elke maand een leerlingsalaris.

15 May
2018

Afgelopen maand is in het blad Zuyderland & Science een interview geplaatst met Judith Meijers, verpleegkundige en senior beleidsadviseur bij Zuyderland en daarnaast universitair docent bij de

20 April
2018

In april is op de website van Pharmaceutisch weekblad een artikel geplaatst over het Gewenste zorg in de laatste levensfase onderzoek.

10 April
2018

In de april editie van het tijdschrift TvZ verscheen een artikel naar aanleiding van het manifest 'Kwaliteit van zorg, nu en in de toekomst'.

03 April
2018

De oranje onderstreepte woorden zijn links waar u op kunt klikken.

15 March
2018

Het Gilde Zorgcollege maakt vanaf maart 2018 officieel deel uit van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg (AWO-ZL). De voorzitter van de AWO-ZL, Prof. dr.